Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
Hummeltje Wolthuis

dagboek

4 september 2013 - GeboorteLynn

4 September 2013 was de dag dat ons mooie wondertje is geboren. Na een nachtje van 3 op 4 september in het ziekenhuis te hebben geslapen omdat ze dachten dat Lynn in het vruchtwater had gepoept.
Ze wilde niet te lang op zich laten wachten want 3 uur nadat de vliezen werden gebroken lag ze op de borst van mama.
Wat waren wij trots!! Oma heeft Lynn op de buik van mama gelegd..een heel bijzonder moment. En niet lang daarna nog een bijzonder moment: papa knipt de navelstreng door.
Binnen no time lag ze ook al lekker aan de borst. Een perfecte start met een perfect kindje.
Dezelfde dag mochten we lekker naar huis en ons nieuwe leventje beginnen.

Reageer  

4 augustus 2013 - Babyshower

Zondag 4 augustus is een dag om niet snel te vergeten dankzij allemaal lieve mensen!

Niet te geloven dat e al 6/7 weken geleden dit plan is gesmeden en dat niemand zich voorbij zijn mond heeft gepraat.
Zelfs Dylan heeft zich niet verraden en die kan normaal echt geen verrassingen of geheimen hebben voor mij...Wat zegt dit over hem....??

Kom ik moe thuis na een kort middagje in de stad banjeren omdat Dylan persee de laatste dingen moet halen, zit de huiskamer vol met allemaal meiden..

Normaal ben ik niet van t huilen maar nu moest ik toch echt even traantjes wegpinken. De hele kamer mooi versierd met jongens en meisjes slingers, de tafel en kast vol met lekkere dingen om te eten en 7up met roze en blauwe kleurstof als 'champagne'.
Dylan wist niet hoe snel hij weg moest gaan met al die vrouwen.

Door middel van babyfoto's raden kon ik kadootjes verdienen. Bijna alle foto's had ik in 1x goed, behalve Lisanne der foto . Gelukkig herkende ik mijn eigen babyfoto er ook thuis dus ik ben nog niet zwangerschapsdement .

Ook werd er getest of ik klaar was voor t moederschap en de bevalling. Ik wist bijzonder veel dingen tot mijn verbazing! Voor de theorietest ben ik geslaagd..over een paar weken komt de praktijktest maar iedereen heeft er vertrouwen in, inclusief ikzelf .

Ook hadden de meiden nog een spelletje bedacht 'wie ben ik'. Ik was een poepluier...wil hier wat mee gezegd worden meiden??
Na 3 rondes gespeeld te hebben waren we er wel klaar mee.

Na 3 uurtjes gezellig met elkaar gekletst te hebben, gegeten te hebben en spelletjes gedaan te hebben was het feestje voorbij. Ik was helemaal op maar dat geeft helemaal niks! We hebben super leuke spulletjes gekregen die allemaal al een plekje op de babykamer hebben gekregen.

Nog 4 weekjes [of meer of minder] tot ons Hummeltje er is en iedereen weer langs komt. Zo kom je natuurlijk nooit van ze af!

Thnx allemaal voor de leuke middag en het liegen en bedriegen neem ik voor lief

Reageer  

23 juli 2013 - 34 weken zwanger

Vandaag zijn we alweer 34 weken zwanger van ons Hummeltje! Inmiddels is mijn verlof/zomervakantie in gegaan en kan ik beginnen aan de laatste dingen te regelen! Het komt nu wel heel erg dichtbij hoor De warme temperaturen, gemiddeld 30 graden, zijn toch wel pittig! Dagje strand en dagje Bernissen is beter te doen dan thuis zitten maar we kunnen de beestjes niet iedere dag alleen laten. Nog 42 daagjes tot de datum. AFTELLEN!!!!

Reageer  

25 juni 2013 - Mijlpaal

Vandaag zijn we alweer 30 weekjes zwanger. Begin nu wel vaak last van de buik en de rug te krijgen. Maar groei maarhard door hoor hummeltje! Hebben het er voor over.
Het aftellen is nu echt begonnen...10 weekjes to go!

Reageer  

7 mei 2013 - Papa voelde mij voor het eerst schoppen

Na lang wachten heb ik dan eindelijk papa mij ook laten voelen. Wat was papa blij!

Reageer  

29 maart 2013 - Mama voelde mij voor het eerst schoppen

Met 17 weken voelde mama mij voor het eerst schoppen.

Reageer  

1 2 volgende